Lehner
Lehner Vento

  -piensiemenlevittimet, -hiekoittimet, pneumaattiset kylvökoneet

 
 
Made in Germany
MADE IN GERMANY
Lehner Supervario 110 l
Lehner Supervario


Lehner Super Vario -piensiemenlevitin, 12 V, 110 litran säiliöllä.

Viherlannoitusnurmien ja kerääjäkasvien kylvöön.

>> Lehner SuperVario -esite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
>> Lehner SuperVario -esite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
>> Lehner -Auto-Dosis (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
>> Lehner -yleisesite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
>> Lehner -yleisesite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
 Heinänsiemenen, viherkesantokasvien, rypsin, hivenlannoitteiden jne. levitykseen.
 • akkutoiminen 12 V 300 W -moottori
 • pohjaluukulla/sulkulevyllä oma moottori
 • portaaton levitysleveyden säätö kierrosalueella 200 - 3000 rpm ohjainpaneelista
 • myös levitysmäärän säätö suoraan ohjauspaneelista
 • läpinäkyvä 110 litran säiliö
 • virransyöttö 4 mm2 paksulla kaapelilla
 • käynnistysautomatiikka holvaantunutta materiaalia tai kiinnijuuttunutta sekoitusakselia varten
 • luukku ja levityslautanen ruostumattomasta teräksestä
 • säädettävät heittosiivet
 • vahva teräsrunko asennusrei´illä
 • vesitiivis elektroninen yksikkö
 • digitaalinen ohjaustekniikka
 • 6 m pituinen kaapeli ohjauspaneelista levittimeen
 • erityinen sekoitinakseli
 • helposti ja nopeasti avattava tiivis kansi
 • asennettavissa mihin tahansa
 • merkki-, ääni- ja valohavaintoihin perustuva monitori / näyttö
 • säiliö tyhjennysaukolla
 • suomenkielinen käyttöohje ja suomenkielinen käyttöpaneeli asennettuna valmiiksi Suomeen tuotaviin koneisiin.


Lehner levityslautanen Työleveys voidaan säätää portaattomasti 2 - 24 metrin väliltä. Vaihtuva työleveys saadaan aikaiseksi levityslautasen pyörimisnopeutta muuttamalla 200 ja 3000 kierroksen välillä. Tämä mahdollistaa tietyn työleveyden riippumatta levitettävän materiaalin tilavuuspainosta. Tämä on tärkeä seikka sen käytännön sovellutuksessa. Levitysleveys määräytyy levitettävän materiaalin painosta. Rakeistetuilla aineilla päästään 24 metriin, apilalla 12 - 17 metriin, heinänsiemenillä 6 metriin. Tasaisen levityskuvion aikaansaamiseksi kaikilla levitettävillä materiaaleilla, voidaan levityslautasen siipiä säätää portaattomasti pitkien reikien avulla, kunnes levityskuvio on tasainen molemmin puolin. Levitystaulukot löytyvät käyttöohjeesta. Levitinaukko säätyy ohjainpaneelista. Etu on siinä, että levitysmäärää voidaan säätää ajon aikana. Esimerkiksi eri ajonopeuksilla mäkeä ylös ja mäkeä alas tai yksittäisten paikkojen tai kaistaleiden kohdalla. Kiertokoe ei ole tarpeen, koska paikallaan tehty koe poikkeaa huomattavasti käytännön työstä, jossa tärinä aiheuttaa erilaisen virtaaman. Pidämme varastossa SuperVario piensiemenkonetta 110 litran kokoisella säiliöllä varustettuna. Tyhjennysputki mahdollistaa helpon ylimääräisen siemenen tyhjennyksen.Lehner

Levitysmäärän säätö- ja sulkulevy

Sulkuluukussa on asentovahti ja mikäli tavoiteltua asentoa ei ole saavutettu, se tekee sekä nähtävän että kuultavan virheilmoituksen. Käyttäjän säätämä pyöritysnopeus näkyy näytöllä; mikäli levitin poikkeaa siitä, näytölle ilmestyy todellinen pyöritysnopeus. Siten poikkeamat on käyttäjän helppo muuttaa. Mikäli tieajossa levitettävä materiaali holvaantuu, mahdollisesti sen seurauksena moottori jumiutuu eikä pyöri seuraavassa käynnistyksessä. Käynnistysautomatiikka toistaa käynnistyksen jopa kymmenen kertaa ja irrottaa jumiutuneen sekoitusakselin. Mikäli kymmenennen kerran jälkeen tukkeuma ei ole lauennut (vierasesineitä), näyttöön tulee sekä optinen että akustinen vikailmoitus.Lehner Supervario

Ohjainpaneeli


Ohjainpaneelin avulla traktorista voidaan suorittaa kaikki kytkennät:
Kuljettaja voi tehdä kaiken lähtemättä hytistä tai istuimelta:

 • Levityslautanen päälle / pois
 • sulkuluukku auki / kiinni
 • Annostelu: Lisää tai vähemmän kg / ha

  Portaaton levitysleveyden säätö kierroslukualueella 200 – 3000 kierrosta / minuutti.
  Säätö 10 pykälän porrastuksella lyhyillä painalluksilla tai jatkuvasti painaen satoja kierroksia kerrallaan ja hienosäätö lopulta lyhyillä painalluksilla 10 pykälän porrastuksilla.

  Pohjaluukun eli määrän säätö 0 – 100, joka tehdään ohjainpaneelista on prosentuaalinen ilmoitus eli tarkoittaa montako prosenttia pohjaluukku on auki maksimistaan. Säätö lyhyillä painalluksilla 1 pykälä kerrallaan tai jatkuvasti painaen nopeasti haluttuun suuntaan + tai – näppäimillä. Pysähtyy kun nostaa sormen ylös ja hienosäätö sen jälkeen lyhyillä painalluksilla 1 pykälä kerrallaan.

  Virran ollessa päällä ohjainpaneelin ylärivillä näkyy koko ajan lautasen todellinen pyörimisnopeus ja alarivillä pohjaluukun koko. Päisteessä suljetaan vain pohjaluukku ja annetaan lautasen pyöriä valitulla nopeudella. Kun on valittu kaista päinvastaiseen suuntaan, painetaan pohjaluukkua osoittavan symbolin kohdalta ja valomerkki siirtyy alemman symbolin kohdalle, joka osoittaa, että pohjaluukku on halutun määrän auki ja levitys käynnissä. Jos katkaiset virran koneesta pohjaluukkua sulkematta, kone korjaa tuonkin virheen ja sulkee ensin pohjaluukun ja katkaisee vasta sitten virran.

  Suomenkieliset käyttöohjeet ja suomenkielinen käyttöpaneeli asennettu valmiiksi kaikkiin Suomeen tuotaviin koneisiin.  Kiertokoe


  Kiertokokeen teossa auttaa oleellisesti selkeä laskentakaava ja tehtaan valmiiksi useimmilla levitettävillä materiaaleilla laatimat levitystaulukot, joista käy ilmi, mitä milläkin kilomäärällä, työleveydellä ja ajonopeudella pohjaluukun koon täytyy olla auki.

  Hyvä muistisääntö ja helppo suuntaa antava laskentakaava on seuraava: 10 kg siementä hehtaarille, 10 km ajonopeudella ja 10 m työleveydellä, luvut kerrotaan keskenään, siis 10 x 10 x 10 = 1000 ja jaetaan luvulla 600, jolloin saadaan se kilomäärä, joka 60 sekunnin kiertokokeessa täytyy tulla koneesta ulos eli tässä tapauksessa 1,67 kg minuutissa. Siemen kerätään tässä 60 sekunnin kiertokokeessa talteen koneen alle teipattuun jätesäkkiin. Jos tuli liian paljon, pohjaluukun kokoa - näppäimellä pienemmäksi ja tehdään uusi kiertokoe tai jos tuli liian vähän, pohjaluukkua + näppäimellä isommaksi ja uusi kiertokoe.


  Lehner SuperVariossa kaikki pöntön alla levitettävän materiaalin kanssa tekemisissä olevat osat ovat ruostumatonta terästä, joten ei ole odotettavissa ruostumisesta johtuvia jumiutumisia. Oleellinen seikka, koska konetta yleisesti käytetään myös erilaisten hivenlannoitteiden levittämiseen, johon tuo 110 litran säiliökoko on aivan riittävä.

  Tyhjänäyttö, joka voidaan ennakoida ohjeen mukaisesti sillä tavoin, että kone antaa valo- ja äänimerkin hytin ohjainpaneeliin jo silloin, kun säiliössä on vielä muutama kilo jäljellä. Tällöin työtä tehden pääsee ainakin päisteeseen saakka eikä tarvitse etsiskellä siementäytön jälkeen mihin se siemen loppuikaan.

  Lisävarusteena on saatavissa koneeseen myös 7-napaisen kaapelin tai GPS:n avulla pohjaluukun kokoa ajonopeudesta riippumatta säätävä automatiikka.

  Kaikki yllämainitut seikat, käynnistysautomatiikka, useiden vuosikymmenien valmistuskokemus jne. tekevät saksalaisesta Lehner Super Variosta lyömättömän varmatoimisen koneen, jolla ei enää tarvitse harjoitella. • Kiinnitysvaihtoehtoja

  SuperVario® -piensiemenlevitin voidaan asentaa työkoneen eteen tai taakse. Koneen runkorakenteen takana ja pohjassa on asennusreiät erilaiset kiinnitysvaihtoehdot huomioiden.

  Kaikissa vaihtoehtoisissa lisävaruste-kiinnitysvaihtoehdoissa tulee mallikohtainen pulttisarja mukana. Tarjoamme seuraavia asennusvaihtoehtoja:
   
  Lehner
  KAT 0, KAT I, KAT II -kolmipistekiinnitys

  Tätä telinettä käytetään suoraan asennettuna työkoneen edessä tai takana oleviin nostolaitteisiin.

  Mitat:
 • KAT 0: 530 mm
 • KAT I: 683 mm
 • KAT II: 825 mm


  Lehner
  Standardi työkonekiinnitys

  Tällä telineellä SuperVario® -levitin asennetaan työkoneen runkorakenteeseen neljällä pultilla.


  Lehner
   


  Lehner
  Kiinnitys maanmuokkauskoneeseen, kolmikulmainen kiinnitys piensiemenkoneelle

  Tämä kiinnitysteline yhdistettynä kolmikulmakiinnitystukeen tarjoaa ehdotonta helppoutta ja käyttömukavuutta levitystyöhön. Levittimen kytkentään ei tarvita työkaluja.


  Lehner
  Kolmikulmakiinnitystuki

  Tämä kiinnitystuki on neljällä pultilla kiinteästi levittimeen pultattuna. Levitin voidaan näin helposti asentaa kolmiomalliseen kiinnitystelineeseen ja edelleen poistaa ilman työkaluja.


  Lehner
  Etu-hinauspistekiinnitys

  Tämä yleiskäyttöinen teline lukitaan etu-hinauspisteeseen. Hinauspisteen reiän pultin halkaisijat ovat 28 ja 32 mm. Teline tuetaan sivuttaissuunnassa ja kiristetään pallonivelöidyin säätöjaloin. (Katso Polaro® asiakaskuvat tehtaan sivuilla).


  Lehner
  Säätöjalka etu-hinauspistekiinnitykselle

  Riippuen työkoneen etuvetopisteen muodosta, joko kaksi tai neljä säätöjalkaa saatetaan tarvita, tai sitten ei ainuttakaan. (Katso Polaro® asiakaskuvat tehtaan sivuilla).


  Lehner
  Mönkijäkiinnitys

  Mönkijäkiinnitysraudat etu- tai taka-taakkatelineeseen kiristetään käsipyörillä neljästä kulmasta lyhyempiin vastakappaleisiin. Raudat pultataan mukana tulevilla neljällä pultilla levittimen pohjarakenteeseen. Tämä on standardi teline käytettäessä monkijää levittämiseen.


  Lehner
  Kiinnitys mönkijän taakse

  Tämä tuki kiinnitetään paikoilleen mönkijän metalliseen taakkatelineeseen. Telineen rakenne mahdollistaa työkoneen painopisteen madaltamisen.  Lehner
  Pick-up -kiinnitys

  Pick-up -kannattimen korkeus on säädettävissä. Välimatka lavan reunasta vetopisteen palloon voidaan säätää 590 - 780 mm välillä. Tähän asti varmistetut sopivuudet.: Ford Ranger 700 mm, Nissan Narara 760 mm, Isuzu/Opel Campo Sports Cab 735 mm, Mitsubishi L200 735 mm, Dodge RAM 740 mm (koukku liian takana), Landrover 830 mm (liian pitkä välimatka)


  Lehner
  Varapyörä -kiinnitys

  Varapyöräkannatin on suunniteltu levittimen kiinnittämiseen off-road-ajoneuvon takaoveen, jossa normaalistikin kuljetetaan varapyörää. Kannattimeen on porattu tehtaalla reikä pyörän kiinnitystä varten, kaksi muuta porausta suositellaan tehtävän ajoneuvokohtaisen reikäjaon mukaan. Levittimen kiinnittämiseen tarkoitetut neljä reikää on porattu valmiiksi tehtaalla.  Lehner
  Kiinnitys ruohonleikkuritraktoriin

  Telineen yläputki ripustetaan kiinnityspisteeseen, alaputki jousiin. (Telinettä täytyy yleensä soveltaa työkoneen mukaan; se ei sovellu kaikkiin traktorityyppeihin ilman muutoksia.)  Lehner
  Kylkikiinnitystuki

  Tällä kylkikiinnitystuella levitin voidaan asentaa helposti tasaiseen, taivuttamattomaan kylkipaneeliin ja lukita paikoilleen kahdella säätöruuvilla.
 •  
  >> Lehner SuperVario -esite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner SuperVario -esite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -Auto-Dosis (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
   
   
   
  Lehner

  Lehner Polaro E -hiekoittimet

  Lehner Polaro 110 l
  Lehner Polaro E 170 l
  >> Lehner Polaro -esite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner Polaro -esite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -Auto-Dosis (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
     POLARO® E:

 • Portaaton annostelun säätö suoraan ohjainpaneelista ajon aikana.
 • Säiliön tyhjenemisen ilmoitin (ääni- ja visiaalivaroitus).
 • Lisätarkkailutoiminnot pohjaventtiilin, täristimen ja käyttömoottorin osalta.
 • Toispuoleinen levitys mahdollista

  Yleiskuvaus:

  • Portaaton levitysleveys 0,8 - 6 m
  • käyttövoima 12 V akusta
  • käyttö ohjainpaneelista kuljettajanistuimelta
  • helppo asentaa kaikkiin kulkuneuvoihin
  • läpinäkyvä säiliö 70 - 250 litraa
 • kaikki metalliosat ruostumattomasta teräksestä
 • Erityinen karistintekniikka tasaista materiaalin valutusta varten.

  Lehner on kehittänyt patentoimansa 12V karistusjärjestelmän, jossa erillinen moottori käyttää hitaasti pyörivää karistinta. Ennen kaikkea holvaantuva, teräväsärmäinen tai kostea materiaali pysyy valuvana. Moottori on suojattu, joten sitä ei voi ylirasittaa.  ONGELMA:
  Ei hydraulista nostolaitetta tai nivelakselin käyttömahdollisuutta. Siitä huolimatta pitäisi levittää suurelle pinta-alalle tehokkaasti.
 • Pakko levittää käsin
 • käsinlevityksestä johtuen epätasainen levitys
 • pieni teho
 • suuri materiaalin kulutus
 • suuret työvoimakustannukset

  RATKAISU
  Levitys ilman ulosottoakselia. Nyt se on mahdollista ilman erikoisajoneuvoa.
  Polaro voidaan kytkeä:
  Maastoautoon, kuorma-autoon, minitraktoriin tai muihin 12 V akulla varustettuihin ajoneuvoihin.
  Samalla voidaan unohtaa nivelakselikäyttöiset, hydrauliset tai vastaavat käyttökoneet.
  Mönkijään ja ruohonleikkuriin tarkoitetun pienlevittimen säiliökoko on 70 litraa.
  Levitin annostelee tasaisesti levitettävän materiaalin.
  Samalla ympäristökuormitus vähenee oleellisesti.

  Lehner

  Levitysmäärän säätö- ja sulkulevy

  Uudistunut teknologia mahdollistaa portaattoman elektronisen annostelun ohjauspaneeliohjattuna työkoneen hytistä.  Lehner Polaro

  Uudistunut moderni POLARO® E -ohjainpaneeli

  Kaikki toiminnot voidaan hoitaa ohjaamosta.
  Kuljettaja voi tehdä kaiken lähtemättä hytistä tai istuimelta:
 • levitin päälle / pois
 • sulkuluukku auki / kiinni
  Levitysmäärä voidaan säätää portaattomasti sulkuluukulla.
  Portaattomalla levityslautasen kierrosluvun säädöllä levitysleveys on säädettävissä 0,8 metristä (kulkukäytävät) - 6 metriin (bussipysäkit, parkkipaikat)


  Erityisominaisuudet:

  Levittimen käyttötarkoituksesta johtuen kaikki POLARO®n metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Tämä tarkoittaa, että koko kone, lukuunottamattta muoviosia (Remanit) on tehty ruostumattomasta teräksestä, vakiona.
  /
  Due to its area of application, all POLARO® metal parts are made of stainless steel. This means that, as a standard, the entire machine is made of stainless steel, excluding plastic parts (Remanit).

  Lehner Polaro Huomionarvoista on, että POLARO®ssa on sekoitin materiaaleille, jotka eivät valu helposti, mikä varmistaa jatkuvan valumisen virran lähes kaikille kaupallisesti saatavilla oleville suoloille.
  /
  Moreover, the POLARO® has, as a standard, the LEHNER agitator for materials that aren't easily pourable, which ensures continuous flow of almost all commercially available salts.

  Lehner Polaro POLARO® voidaan myös varustaa lisätäryttimellä suolalle, joka ei valu/virtaa hyvin (esim. hyvin hieno ja kostea hienojakoinen suola). Kuitenkin on huomioitava, että tiiviin pölymäisen tavaran levittäminen ei onnistu.
  /
  For salt that doesn't flow well (e.g. very fine and damp refined salt), the POLARO® can also be equipped with the LEHNER saline agitator for a surcharge. However, the spreading of grit is only possible with some restrictions. • >> Lehner Polaro -esite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner Polaro -esite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -Auto-Dosis (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
  Lehnerin virallisille kotisivuille osoitteeseen www.lehner.eu
   
   
   
  Lehner

  Lehner Polaro L / XL -hiekoittimet / -levittimet

  Lehner Polaro XL


  Lehner Polaro XL

  >> Lehner Polaro L / XL -esite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner Polaro L / XL -esite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
   
  • POLARO L tai XL edustaa innovatiivista uutuutta LEHNERin 12 V järjestelmän piirissä.
  • Tämä laatutuote mahdollistaa suolan, hiekan ja murskeen, mutta myös muiden rakeisten aineiden kuten esimerkiksi lannoitteiden levittämisen.
  • Työleveys samoin kuin levitysmäärä voidaan, kuten myös Polaro L/XL -malleissa, säätää portaattomasti kuljettajan istuimelta käsin ohjainpaneelista. Levitysleveys ulottuu 0,8 metristä 6 metriin ja suolaa voi levittää aina 55 kg saakka minuutissa.


  Lehner L / XL  Lehner L / XL POLARO L / XL on suunniteltu asennettavaksi pick-upin lavalle...  Lehner L / XL ... tai muiden kuljetusajoneuvojen (tässä esim Piaggio Porter) lavalle tai muulle tukevalle lavalle tai riittävällä kantavuudella varustetun perävaunun päälle…  Lehner L / XL …tai muihin lavalla varustettuihin ajoneuvoihin, kuvassa Unimog. (Ulostuloputken pidennys mahdollista).  Lehner L / XL Toimitukseen sisältyy kumikiristimillä varustettu peite.  Lehner L / XL Levitysmateriaalin ulostulokohta samoin kuin levityskorkeus voidaan säätää.  Lehner L / XL Vakiotoimitukseen sisältyvä täristin huolehtii luotettavasta jatkuvasta suolan valumisesta (eteenpäinkuljetuksesta). Tämä kytkeytyy huohvaustilanteessa automaattisesti (ohjainpaneelista) niin, että käyttäjän ei yleensä enää tarvitse huolehtia täristimen käytöstä.   
   
   
  Tekniset tiedot:
    Polaro L Polaro XL
  Säiliötilavuus 380 l 550 l
  Säiliön vetoisuus painona (suola) n. 550 kg n. 720 kg
  Pinta-ala säiliöllisestä, kun 20 g/m² 25.000 m² 36.000 m²
  Levittimen tyhjäpaino 140 kg 155 kg
  Virrankulutus 14 A 16 A
  Max levitys per minuutti (suola) n. 55 kg n. 55 kg
  Sulake 30 A 30 A
  Ohjainkaapelin pituus 5 m 5 m
   
   
   
  Lehner L
  Lehner Polaro L
   
   
   
  Lehner XL
  Lehner Polaro XL
   
   
   
  Lehner Polaro L, kolmipistenostolaiteteline
  Lehner Polaro L, kolmipistenostolaiteteline
  Lehner Polaro L, lavakiinnitys
  Lehner Polaro L, lavakiinnitys
  Lehner Polaro L, tehtaan asiakaskuva
  Lehner Polaro L, tehtaan asiakaskuva
   
   
  >> Lehner Polaro L / XL -esite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner Polaro L / XL -esite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
  Lehnerin virallisille kotisivuille osoitteeseen www.lehner.eu
   
   
   
  Lehner

  Lehner Vento -pneumaattinen kylvökone

  Lehner Vento
  >> Lehner Vento -esite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner Vento -esite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
   


  Lehner Vento

  Vento®:

  12V pneumaattinen putkilevitin 8 tai 16 letkulla kerääjäkasvien, heinänsiemenien ja rakeistettujen aineiden levitykseen!


  TEKNISET TIEDOT:

 • Vento® 8 tai 16 pneumaattinen levitin (riippuen työleveydestä)
 • 12 V suurtehopuhallin
 • Ohjainpaneeli 3,3" näytöllä
 • Säiliö 120 tai 230 l, loppumäärän tyhjennysläpällä
 • Nopeudesta riippuvainen syöttö 7 napaisen pistokkeen kautta
 • Tyhjänäyttö vakiona
 • Syöttörullan valvonta grafiikkanäytöllä
 • Täydellinen kaapelivarustus kuten 6m akkukaapeli 6 mm2 ja 6m ohjainkaapeli (ohjainpaneelilta levittimelle)
 • 8 tai 16 hajoituslevyä vakiona
 • 25 tai 50 m Lehner Superflex letkua
 • 1 kpl ulosvetotyökalu syöttöpyörää varten
 • 1 tai 2 syöttöpyörää asennettuna asiakkaan toiveen mukaan
 • 1 tai 2 syöttöpyöräsarjaa: vihreä 2,5 ml, punainen 10,0 ml sekä sokkolevyt
 • 1 tai 2 kpl kiertokoesäkkejä kiertokokeita varten
 • Kuljetus- ja asennusteline

  /

 • Working width from 1 m to 12 m at 12 Volts
 • Distribution volume up to 40 kg/ha at 18 km/h
 • 8 or 16 hose outlets are possible (depending on the working width)
 • 12-Volt high-performance blower
 • 120-litre or 230-litre containers with residual drainage
 • Tare weight between 50kg – 60 kg
 • Automatic dispensing as standard (speed-dependent dispensing) via 7-pin contact
 • Automatic dispensing optionally via wheel sensor or GPS receiver (see Accessories)
 • Agitator for slow-flowing spreading materials as standard
 • Tool-free assembly / dismantling of the hoses
 • Tool-free changing of the rotary feeder shaft
 • Various cells for various spreading materials


  MITAT:

  120 litraa
  Lehner Vento

  230 litraa
  Lehner Vento  ERITYISOMINAISUUDET:

  Lehner Vento Syöttöpyörä

  Syöttöpyörän vaihto ilman työkaluja. Erilaisia syöttöpyöriä erilaisille levitettäville materiaaleille / siemenille.


  Lehner Vento 12V suurtehopuhallin

  Kahdeksalla (8) putkiulostulolla, yksi (1) suurtehopuhallin vakiona. Kuudellatoista (16) putkiulostulolla, kaksi (2) suurtehopuhallinta vakiona.


  Lehner Vento Ulostuloputket

  Letkujen asennus ja irrottaminen ilman työkaluja


  Lehner Vento Hajoituslevyt

  Ruostumatonta terästä. Venton mukana tulee vakiona 8 tai 16 hajoituslevyä asennuspidikkeineen. Niillä voidaan levyt kiinnittää vaivatta neliöputkeen (40x40)


  Lehner Vento Akkukaapeli 6 mm2

  Virta johdetaan Ventoon 6 m pitkän 6 mm2 kaapelin avulla. Akkukaapeli kytketään suoraan akkuun ja johdetaan ohjaamoon. Johto on suojattu 40 A sulakkeella. Kiinnike akkukaapelin kiinnittämistä varten ohjaamoon sisältyy toimitukseen. Käyttäkää ainoastaan Venton mukana tulevaa 6 mm2 kaapelia virran tulon varmistamiseksi.


  Lehner Vento Akkukaapelin ISOBUS -pistoke

  Lisävarusteena (lisähintaan) saatavana myös ISOBUS -akkukaapeli. Tällä vaihtoehdolla voidaan virta vetää traktorin ISOBUS -pistorasiasta.


  Lehner Vento Holvauksen purkain säiliön tyhjänäytöllä / Sekoitin

  Venton säiliössä on käytössä täristin, joka helpottaa huonosti valuvien rakeiden valumista. Täristimen välityksellä aikaansaadaan hellävarainen rakeiden käsittely. Säiliössä on vakiona suojattu kapasiteetti tunnistin. (Tyhjänäyttö, kts. nuoli)  ERILAISET SYÖTTÖPYÖRÄT:

  Lehner Vento Zellenradwellen


  Vakiona Vento 8 toimitetaan yhdellä syöttöpyörällä 2 x 5,0 mm (sininen). Vento 16 putkinen kahdella syöttöpyörällä (2 kpl). Valittavana on myös vihreä 2,5 mm, punainen 10,0 mm sekä sokkopyörä. Täten levittää voidaan siemeniä rapsista auringonkukkaan ja herneisiin sekä papuihin saakka.  OHJAINPANEELI

  LAS 3 PSM -ohjainpaneeli

  Kaikki toiminnot hallittavissa modernilla LAS 3 PSM -ohjainpaneelilla suoraan kuljettajan penkiltä. Levitysmäärä, etäisyys ja levitettävä materiaali voidaan asettaa suoraan. Ohjainpaneeli sisältää useita näyttöjä ja ilmoittaa myös mahdollista ongelmista / huomioitavista asioista virheilmoituksilla.
  /
  All operation is via the modern LAS 3 PSM control panel directly from the driver's seat. The delivery volume, distance and product can be set directly. The control panel also features various displays and error messages.


  Lehner Vento
  Ohjainpaneelin ominaisuudet / Properties of the control panel:
 • Ajonopeudesta riippuva levitys vakiona / Speed-dependent dispensing as standard
 • Automaattinen kalibrointiohjelma / Automatic calibration programme
 • Eri levitysmateriaalinen muistiintallennus / Storage of various spreading materials
 • Levitettävän materiaalin jäännösmäärän tyhjennys / Residual drainage programme
 • Koneen täysi tarkkailu/hallinta ohjainpaneelin kautta / Complete monitoring of the machine via the control panel
 • Tyhjänäyttö / Empty indicator
 • Kielivalinta / Choice of various languages


  Automaattilevityksellä syöttörullan nopeus lasketaan seuraavien arvojen mukaan.
  /
  With automatic dispensing, the speed of the rotary feeder is calculated according to the following values:

 • Nopeus / Speed
 • Levitysmäärä / Delivery volume
 • Letkujen etäisyys toisistaan / Distance between hoses
 • Levitettävän materiaalin kalibroitu arvo / Calibration value of the spreading material

  Levitysprosessi voidaan keskeyttää millä hetkellä tahansa. Muuten levitys keskeytyy automaattisesti, kun nostolaitteet nostetaan.
  /
  The spreading process can be stopped at any time. Otherwise, the dispensing is stopped automatically when the hydraulics are raised.

  Levittimellä voidaan operoida myös manuaalimoodissa. Näin toimiakseen kaikki muuttujat / parametrit kuten työleveys ja levitysmäärä täytyy asettaa manuaalisesti.
  /
  The spreader can also be operated in manual mode. To do this, all parameters such as working width and delivery volume must be entered manually.
  Lehner Vento  ASENNUSTELINEVAIHTOEHDOT

  Standardi Vento yleisasennusteline

  Lehner Vento Kuvaus
  Yleisasennusteline toimitetaan vakiona yhdessä koneen kanssa.
  U-poltit mahdollistavat telineen kiinnittämisen neliöputkeen.


  Yleisteline Vento neliöputkeen

  Lehner Vento Kuvaus
  Vento yleisteline neliöputkikiinnitykseen.  Lehner Vento Lehner Vento Lehner Vento Lehner Vento

 • >> Lehner Vento -esite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner Vento -esite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (saksa) tulostettavassa pdf-muodossa
  >> Lehner -yleisesite (englanti) tulostettavassa pdf-muodossa

  Lehnerin virallisille kotisivuille osoitteeseen www.lehner.eu

   
   
   
   
   

  Myynti suoraan maahantuojalta

  ENERGIANSÄÄSTÖ OY
  Jantoniementie 167, 08350 LOHJA
  [Suomi / Finland]
  019-338164 / 0500-316119
  aro@energian.net