BRAVO   -SÄHKÖ- / -AKKUKOTTIKÄRRYT

BRAVO
BRAVO MOBARROW
BRAVO MOBARROW.
BRAVO MOBARROW.
 

Sähkö- / Akkutoimiset kottikärrytTEE TYÖSTÄSI KEVYEMPÄÄ JA SUJUVAMPAA, PÄIVITÄ KOTTIKÄRRYSI AKKUTOIMISEEN. SOVELTUU MYÖS SISÄKÄYTTÖÖN, TOISIN KUIN POLTTOMOOTTOREISTA VOIMANSA SAAVAT.

BRAVO BEEKEEPING, APISTO HARVESTING

+ + +    rakennustyömaat
+ + +    yrttiviljelmät
+ + +    marja- ja viinitarhat
+ + +    halkotyöt
+ + +    maatalous
+ + +    tallit ja kennelit
+ + +    teollisuus
+ + +    kiinteistönhuolto
+ + +    puutarha- ja pihatyöt...


Ei enää läträämistä polttoaineen kanssa - ei enää haitallista polttoaine- tai pakokaasualtistumista turhan kosketuksen tai hengittämisen muodossa, ei enää katkua vaatteissasi!Bravo -sähkökottikärryt

BRAVO.
Erilaisia malleja jokapäiväiseen käyttöön, helpottamaan työtä pihapiirissä, puutarhoissa, kasvimailla...


 

Tutustu englanninkieliseen Bravo 2020 -esitteeseen.


Bravo catalogue 2020      >> Bravo Catalogue 2020 (3,9 MB) >>
 

 
 
 

Galleria Bravo -malleista. (Huom. osa kuvista jo hieman vanhentuneita.)

 
 

MOBARROW WITH 100 L ZINC COATED BIN
MOBARROW WITH 80 L PLASTIC BIN
MOBARROW WITH 120 L PLASTIC BIN
MOBARROW WITH 180 L PLASTIC BIN
MOBARROW WITH MONDLE
MOBARROW WITH NEW MONDLE
MOBARROW POWER
MOBARROW SOFT
MOBARROW SUPER POWER
MOBARROW TOWER
MOBARROW TRAILER
MOBARROW PLATFORM TROLLEY

 
BRAVO
 

KÄYTTÖKOHTEET YLEISESTI

PUUTARHAT

POLTTOPUU-
TYÖT

RAKENNUS-
TYÖMAAT

MAATILAT

Malleja jokapäiväiseen käyttöön, helpottamaan pihatöissä, puutarhassa tai kentillä. Painavien puiden kuljettamiseen vaikeassa maastossa. Tämä malli on sinulle. Työkalu, joka soveltuu vaativimmillekin käyttäjille, jotka kuljettavat hyvin painavaa tavaraa, esimerkiksi rakennustyömailla. Ideaalinen myös viikonlopputöihin ja harrastuksiin. Isommat kuuppakoot, kun kevyempää kuljetettavaa, mutta suurempia tilavuuksia.
 


 

TEKNISET TIEDOT YLEISESTI

(Huom. mallikohtaisia eroja löytyy)


Paino: 29 kg (Standard)

Maksimi kuorma: 150 kg (Standard) / 180 kg (Power & Extra Power)

Kulkunopeus: 3,2 - 4 km/h (Standard & Power). Hallittavissa peukalokaasulla (Extra Power)

Moottori: 250W, 140Nm (Standard) / 300 W, 210 Nm (Power & Extra Power)

Jännite: 12V

Akku: Panasonic LC-XC 1222P, AGM (12V/22Ah)
(Dyno Europe DAB12-18EV-HD, AGM (12V / 26,4Ah 22,6Ah))

Akkukesto: 5 - 6 tuntia normaalia operointia (Standard)

Lataaminen / (Latautuminen): AGM -akku yhteensopivalla (äly)laturilla, (alamäessä moottorijarrutus lataa akkua)

Maksimi nousukynnys: noin 20 cm

Nousukyky maastossa täydellä kuormalla: 35 astetta

Nopeus kuorma päällä: 3,2 km/h (Standard) 

 

 
Olemme maahantuoneet ja myyneet alkuperäistä ja edelleen kehitettyä Bravoa vuodesta 2014.
Bravo Mobarrow -esite 2014
 
 
 
Tutustu englanninkieliseen Bravo 2020 -esitteeseen.


Bravo catalogue 2020      >> Bravo Catalogue 2020 (3,9 MB) >>
 
 
 
Tutustu TM RAKENNUSMAAILMA (07/15) -pikakokeeseen!


>> A3-koko: TM RAKENNUSMAAILMA, Sähköavusteinen kottikärry keventää työntekoa merkittävästi.>> A4-koko: TM RAKENNUSMAAILMA, Sähköavusteinen kottikärry keventää työntekoa merkittävästi.BRAVO TM RAKENNUSMAAILMA -PIKAKOE
 
 

 
 
 
 
 

Lista Bravo -lisävarusteista, ja linkitys kuvagalleriaan. (Huom. osa kuvista jo hieman vanhentuneita.)

 
 
Bravo Mobarrow Power, Universal Carrier of Accessories
ZINC COATED BARROW 100L
PLASTIC BARROW 80L, 120L OR 180L
TRUNDLE EXTENSION
EXTENSION FOR CARRIER BOX
MOBARROW WITH MONDLE
BARROW SUPPORT
WINCH
UNIVERSAL CARRIER OF ACCESSORIES
ONE-SIDED PLOUGH
DOUBLE-SIDED PLOUGH
PITCHFORK HERKULES
PLOUGH FOR FURROW
ADDITIONAL BACK WHEEL
MOBARROW SNOW CHAIN
WIDE TYRE
FUSE
HANDSFREE
CHARGER
BRAKE
PORTABLE SOLAR PANEL
SUBMERSIBLE PUMP WITH HANDLE
FLOW PUMP WITH HOLDER
SWEEPING MACHINE
PITCHFORK COVER
ASSISTING WITH THE MOVEMENT OF RUBBISH
HANGING SPHERE
MOBARROW TRAILER
MOBARROW PLATFORM TROLLEY


Bravo & POC Carbon -huomapulloteline & Miron Glass 4dl
Bravo Mobarrow Soft 180 l lisäpyörillä
Bravo Mobarrow Power lisähaarukka Herkuleksella
Bravo Mobarrow Power lisähaarukka Herkuleksella
Bravo Mobarrow Power with Pitchfork Herkules and Bravo Mobarrow Small Mondle
 
 
 
 
(F A Q) / U K K ,   U S E I M M I T E N   K Y S Y T Y T   K Y S Y M Y K S E T


1) Mikä on Bravo -sähkökottikärryn voimanlähde?

Bravo -sähkökottikärry saa voimansa 12V Panasonic LC-XC1222P, -akusta (AGM, 12V / 22Ah).

(Aiemmin myös 12V Dyno Europe DAB12-18EV-HD.)2) Kuinka pitkä on Bravo -sähkökottikärryn akunkesto yhdellä latauksella?

Työskentelyaika per lataus, kuorman ollessa 60 kg on noin viisi - kuusi (5 - 6) tuntia normaalia työtä.3) Kuinka pitkään akku kestää yhdellä latauksella?

Noin 10 km, 50 kg kuormalla, 5 asteen ylämäkeä (Standard).4) Olen vanhempi henkilö ja pelkään sähkökottikärryn etenevän liian nopeasti?

Bravo -sähkökottikärry on tehty etenemään 3,2 - 4 km/h. Tämä nopeus soveltuu sujuvaan käyttöön kuitenkin siten, että kottikärry on vielä helposti hallittavissa. Toimipaikallamme voitte kokeilla kottikärryn toimintaa ja etenemisnopeutta. Kottikärry on myös mahdollista varustaa Suomessa kehitetyllä nopeussäädöllä; kysy lisää! Tehtaan ns. kehittynein malli Extra Power on varustettu vakiona olevalla nopeussäädöllä.5) Bravo -sähkökottikärry on varmaankin painava suhteessa tavanomaisiin kottikärryihin, eikö olekin?

Bravo -kottikärry painaa noin 10 kg tavallista kottikärryä enemmän siten, että suuri osa painosta keskittyy vetävän pyörän varaan. Tämä minimoi voimantarpeen, joka vaaditaan kottikärryn käyttöön - toki kuormattuna kannateltavaksi jäävä aisapaino riippuu valitusta kuupasta, kuormaustavasta, mahdollisista lisävarusteista, jne. Kuorman kannattelusta voi vapautua asentamalla kottikärryyn lisävarusteena saatavat takapyörät. Vaihtoehtoisesti kottikärryyn saa eteen napojen alapuolelle pultattavan, saranoidun yleistelineen, johon voi kiinnittää esimerkiksi haarukan, johon kuormaamalla painopiste siirtyy eteenpäin ja vipuvaikutuksen vuoksi kannateltava aisapaino kevenee.6) Kuinka suurta kuormaa voidaan siirtää ja vielä selvitä mahdollisista esteistäkin?

Bravo -sähkökottikärryn max kuorma on 150 kg (Standard), ja kottikärryllä voidaan ylittää 20 cm korkea pystysuora este/kynnys. Power & Extra Power -mallien max. kuorma vastaavasti tehtaan ilmoituksen mukaan 180 kg.7) Millaiseen käyttöön Bravo soveltuu?

Missä tahansa, kun haluat säästää vaivaa ja selvitä helpommalla työskennellessäsi. Bravoa käytetään yleisimmin rakennustyömaillla, yrttiviljelmillä, marja- ja viinitarhoilla, halkotöissä, maataloudessa, teollisuudessa, kiinteistönhuollossa, puutarha- ja pihatöissä..
Bravo Standard and 5 watts work light8) Voidaanko Bravo -sähkökottikärryä käyttää ammattimaisessa käytössä?

Kyllä, Bravo -kottikärry on suunniteltu monipuoliseen ammattikäyttöön. Teknisiin ja kunnallisiin palveluihin - teiden huoltoon, metsiin ja puistoihin, kiveys- ja laatoitus-, jalkakäytävätöihin, talleille ja kenneleihin. Nämä ovat vain pieni otanta tyytyväisistä käyttäjistä.9) Sisältyykö akkulaturi kottikärryn toimitukseen?

Laturi ei kuulu vakiona toimitukseen, koska voit käyttää laadukasta AGM-akku-yhteensopivaa älylaturia, jollainen sinulla on jo mahdollisesti olemassa. LATURIN ON OLTAVA SEURAAVANLAINEN: 1) AGM-akku-yhteensopiva, 2) Suurin (max) latausvirta 8,5A, 3) automaattinen latauksen vaihtaminen ylläpitomoodin akun tullessa täyteen.

Olemme myyneet / suositelleet kottikärryjen mukana asiakkaillemme Ctek MXS 5.0 Polar (12V/5A) -älylaturia. Se on ulkokäyttöön soveltuva IP65 -suojattu laturi, kumikaapeleilla. Asentamalla laturin mukana tulevan, akun napoihin liitettävän Ctekin pikaliitinjohdon (tai halutessasi hieman pidemmän led-version johdosta), teet latauksesta yksinkertaista ja helppoa. Näin akku tulee lähes automaattisesti käytön jälkeen varattua täyteen, jolloin optimoit samalla akun käyttöiän. Varustamalla laturin silikonisuojalla suojaat laturia iskuilta ja naarmuilta. Samaa laturia voit myös halutessasi käyttää muiden 12V:n akkujen lataamiseen, kun varmistat laturin yhteensopivuuden akun kanssa (traktori, auto, mönkijä, ...).
Ctek MXS 5.0 Polar -silikonisuojalla10) Mitä eroa on standard- ja power -mallien välillä?

Standard -mallissa on 250W / 140 Nm -sähkömoottori, kun taas Power -mallissa on 300W / 210 Nm -moottori. Vaikka teho watteina on vain 50W Power -mallin eduksi, niin ero väännössä on kuitenkin huomattava 50 % enemmän nelinapaisen moottorin ansiosta. Nopeussäädettävässä Extra Power -mallissa on sama moottori kuin Powerissa. Jotkut sähkökottikottikärryjen myyjät ovat viestineet heidän tarjoamansa tuotteen väännön olevan 50% enemmän kuin kilpailijoilla - tämä on joko vahingossa tai tarkoituksella harhaanjohtavaa - kysy lisää ja vertaa!

Power malli on myös varustettu käyttö(kytkin)jarrulla (perusmallissa jarrua ei ole), olkoonkin yksinkertaisempi kuin Extra Power -mallissa, johtuen erilaisesta käyttökytkimestä (on-off- vs. peukalokaasukytkin). Extra Powerin jarruvoima on hallittavissa ns. peukalokaasukytkimellä, kun Powerin jarruvoima on kytkimen teknisen toteutuksen takia joko päällä tai pois.

Runkogeometria on kaikissa malleissa sama.11) Kuinka hallita sähkökottikärryn nopeutta?

Mobarrow Extra Power -mallissa on portaaton nopeussäätö eteen- ja taaksepäin. Kytkimet ja kahvat ovat kestäviä ja varustettu tarkoituksenmukaisin suojin, tehty kovaan työhön. Portaaton säätö on toteutettu tehotransistoreilla, joka on valmistajan väittämän mukaan edistynein tapa toteuttaa säätö.12) Kannattako kottikärryyn ostaa takapyörät?

Lisäämällä kottikärryyn lisävarusteena saatavat takapyörät säästät kottikärryn aisojen kannatteluun kuluvan voiman ja energian - näin helpotat työskentelyä kottikärryllä ja säästät kroppaasi rasitukselta. Takapyörät varustettu seisontajarrulla (vipumekanismi, joka vastaa pyörien ns. puoliin). Käytännössä on muutama tilanne, jossa takapyöristä ei ole hyötyä (tai on jopa suoranaista haittaa):

 • Jos ajat jyrkässä rinteessä vaakasuorassa suunnassa
 • Jos ajat metsässä, jossa on tiheään kantoja (takapyörärakenteen leveys 78 cm)
 • (Kottikärryn kippaaminen on luonnollisesti hieman raskaampaa painopisteen taaksepäin siirtymisen (n. 8 kg) takapyörien kanssa.)


 • Takapyörät saa kuitenkin tarvittaessa helposti irti kottikärrystä.

  Katso myös vaihtoehtoisesti kottikärryn eteen pultattava yleisteline + haarukka - sillä saat myös siirrettyä kuorman painopistettä eteenpäin, pois aisapainosta ja käsiltä. Bravo-takapyörät


  BRAVO
  Mobarrow -sähkökottikärryt

  TEE TYÖSTÄSI KEVYEMPÄÄ JA SUJUVAMPAA, PÄIVITÄ KOTTIKÄRRYSI SÄHKÖTOIMISEEN. SOVELTUU MYÖS SISÄKÄYTTÖÖN, TOISIN KUIN POLTTOMOOTTOREISTA VOIMANSA SAAVAT!

  PUUTARHAT, HALKOTYÖT, RAKENNUSTYÖMAAT, MAATILAT...


  TUTUSTU TARKEMMIN MALLEIHIN JA LISÄVARUSTEISIIN.

  Bravo Mobarrow kotisivuille osoitteeseen: http://mobarrow.cz  LUE MYÖS TM RAKENNUSMAAILMAN (07/15) PIKAKOE BRAVO POWER -MALLISTA!

  BRAVO TM RAKENNUSMAAILMA -PIKAKOE
  BRAVO POWER TAKAPYÖRILLÄ
   
   

  Tutustu englanninkieliseen Bravo 2020 -esitteeseen.


  Bravo catalogue 2020      >> Bravo Catalogue 2020 (3,9 MB) >>
   

   
   

  Myynti suoraan maahantuojalta.

  SÄHKÖKOTTIKÄRRYT NÄHTÄVÄNÄ JA TESTATTAVISSA TOIMIPAIKALLAMME LOHJAN JANTONIEMESSÄ.

  Soita, kysy lisää ja/tai varmista sopiva näyttöajankohta!

  ENERGIANSÄÄSTÖ OY

  Jantoniementie 167,   08350 LOHJA

  019-338164   /   0500-316119
  aro@energian.net